OBS De Kraaienboom | Kreek 14 | 1654 JX Benningbroek
Welkom op de Kraaienboom

De Kraaienboom is een openbare dorpsschool, gelegen in het prachtige dorp Sijbekarspel/Benningbroek. Wij hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van het individuele kind. Onze school is onder andere rolstoelvriendelijk. Peuterspeelzaal De Minimolen is in ons gebouw gevestigd.

Het leerkrachtenteam is klein en hecht. Wij werken goed met elkaar samen om het beste onderwijs aan uw kinderen te geven. Rekenen, begrijpend lezen, spelling en woordenschat staan bij ons hoog in het vaandel. Voor wereldoriëntatie werken we met het thematisch aanbod van Alles-in-1. Voorbeelden van deze thema’s zijn Afrika/Azië, prehistorie en kunst. De kinderen krijgen Engels aangeboden van groep 1 t/m 8.

Wij werken met een plusklas in de hogere groepen: elke week komen de meer- en hoogbegaafde kinderen bij elkaar en krijgen een specifiek aanbod. Deze kinderen krijgen vervolgens opdrachten mee waar ze de rest van de week aan kunnen werken in de eigen groep. Ook jonge hoogbegaafde kinderen kunnen een specifiek aanbod krijgen, gericht op hun eigen ontwikkeling. 

We hopen dat u op onze website en in de schoolgids alle informatie vindt die u wenst.

Mochten er toch nog vragen bij u opkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We maken graag een afspraak met u.

Namens het team van de Kraaienboom,

Cindy de Bier, directie

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.